ANUNTURI IMPORTANTE ADMITERE 2024

 

VEZI REZULTATE

 01.10.2018 INAUGURAREA SEDIULUI FACULTĂȚII DE FARMACIE, CAMPUS, CORP C.

FACULTATEA DE FARMACIE

INAUGURAREA SEDIULUI CAMPUS, CORP C

 

 

În cadrul Festivității de deschidere a anului universitar 2018-2019 a avut loc inaugurarea sediului Facultății de Farmacie, Campus Corp C, ca o încununare a eforturilor comune, pe o perioadă destul de îndelungată, ale conducerii Universității ”Ovidius” din Constanța și ale cadrelor didactice care își desfășoară activitatea la Facultatea de Farmacie.

În noua clădire își au sediul decanatul și secretariatul și își desfășoară activitatea discipline de la ambele programe de studii, Farmacie și Asistență de farmacie, în 11 laboratoare moderne, dotate cu mobilier și aparatură performante. Tot aici funcționează trei laboratoare de cercetare, în care studenții, doctoranzii și rezidenții își desfășoară activitatea de cercetare.

Preluarea noului sediu s-a făcut în trei etape. Începând din octombrie 2017 au funcționat în Campus Corp C decanatul, secretariatul și două discipline, din februarie 2018 și-au preluat spațiile toate disciplinele prevăzute să-și desfășoare activitatea în această nouă clădire și astăzi,       1 octombrie 2018, s-a realizat inaugurarea, iar activitățile didactică, de cercetare și administrativă se desfășoară la standarde înalte.

Studenții Facultății de Farmacie, dar mai ales bobocii, se vor bucura de condiții la standarde europene și își vor desăvârși pregătirea ca să devină farmaciști competitivi pe piața muncii atât în țară cât și în străinătate.

 

  • 1
  • 2
  • 3