Zilele Facultǎții de Farmacie din Constanța 2024

 

Image

 

Dragi colegi,


Ne face o deosebitǎ plǎcere sǎ vǎ invitǎm la ediția inauguralǎ a Conferinței „Zilele Facultǎții de Farmacie din Constanța” organizatǎ sub egida Universitǎții "Ovidius" din Constanța, a Colegiului Farmaciștilor din România și a Societǎții de Științe Farmaceutice din România. Evenimentul științific se va desfǎșura în perioada 17-19 septembrie 2024, la Hotel Zenith din stațiunea Mamaia și se profileazǎ a fi o oportunitate excelentǎ pentru schimbul de cunoștințe și idei inovatoare.
Eveniment creditat cu 24 puncte EFC de cǎtre Colegiul Farmaciștilor din România.
Participarea la conferințǎ este GRATUITĂ iar accesul se va face doar pe bazǎ de înscriere, pânǎ la data de 9 septembrie. Înscrierea ulterioarǎ acestei date presupune perceperea unei taxe de 150 Ron (TVA inclus) care va putea fi achitatǎ la recepția conferinței și nu garanteazǎ primirea materialelor conferinței.
Eveniment doar cu participare fizicǎ.
Tematica variatǎ ne oferǎ posibilitatea sǎ reunim specialiști din numeroase domenii, care vor prezenta lucrǎri cu caracter interdisciplinar.
Mai mult decât un eveniment științific, Conferința este o oportunitate de a îmbina excelența mediului academic și mediului socio-economic cu frumusețea naturalǎ și culturalǎ a locului, într-un cadru care promoveazǎ dialogul, inovația și colaborarea, într-o comunitate bazatǎ pe încredere și respect reciproc.
Evenimentul științific va cuprinde urmǎtoarele secțiuni:
1. Descoperirea & Proiectarea & Analiza medicamentelor
2. Actualitǎți & Perspective în dezvoltarea și optimizarea formelor farmaceutice
3. Biomedicina & Farmacologie & Toxicologie
4. Plante medicinale & Farmacognozie & Fitoterpie
5. Provocǎri legislative, manageriale și de marketing & Tehnologia informației în practica farmaceuticǎ
Rezumatele lucrǎrilor acceptate în cadrul conferinței „Zilele Facultǎții de Farmacie Constanța” vor fi publicate gratuit în volumul de rezumate.


Data limitǎ pentru trimiterea rezumatelor este 15 iunie 2024.


Vǎ rugǎm sǎ trimiteți rezumatele/abstractele pe adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

 

Mai multe detalii regǎsiți AICI

 

Formular înscriere "Zilele Facultatii de Farmacie din Constanta"